Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
România a evitat ultima poziție la Sevens Grand PrixRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Iul 2015

România a evitat ultima poziție la Sevens Grand Prix

După ce în primele două etape din cadrul Sevens Grand Prix Series România nu a reușit să obțină nicio victorie, la Exeter băieții noștri au trecut de Belgia în finala locurilor 11-12 și au evitat astfel clasarea pentru a treia oară pe ultima poziție a clasamentului general.

In prima zi a competitiei Stejarii au intalnit Franta, Germania si Portugalia, din pacate doar in fata lusitanilor am avut sansa unei victorii cand desi avantajul la pauza a fost de partea nostra am cedat la sase puncte diferenta.

Ultima pozitie in Grupa A a facut ca Romania sa intre in lupta pentru locurile 9-12, iar in semifinale am intalnit din nou Portugalia pentru ca ultima partida sa o jucam in compania Belgiei, miza fiind evitarea locului 12.

Partida cu Portugalia a fost una dramatica in conditiile in care lusitanii au condus cu 12-0, apoi Porojan a marcat doua eseuri dupa actiuni de toata frumusetea. Scorul a devenit 17-10 la inceptul partii secunde dar la ultima faza Bencea a interceptat un balon si eseul transformat de Porojan a dus meciul in prelungiri.

Romania a cedat cu 22-17 si astfel s-a ajuns la confruntarea cu Belgia pe care am castigat-o cu 8-0, Porojan marcand un eseu, astfel ca in al treilea turneu GPS din acest an Stejarii au ocupat pozitia a 11-a.

Pentru echipa nationala de rugby 7 urmeaza etapa recalificarilor la Jocurile Olimpice care vor avea loc anul viitor, partidele fiind programate in perioada 25-26 iulie la Lisabona.

 

Rezultatele complete ale Romaniei la GPS, Exeter:

Grupa A
Franta-Romania 38-5
A marcat: Caplescu-e

Germania-Romania 45-0

Portugalia-Romania 27-21
10-14 la pauza
Au marcat: Caplescu-e, 2tr,Bucur-e, tr, Porojan-e

Semifinalele locurilor 9-12
Romania-Portugalia 17-22, dupa prelungiri
Au marcat: Porojan-2e, tr, Bencea-e

Finala locurilor 11-12
Romania-Belgia 8-0
Au marcat: Porojan-e, Caplescu-lp

Romania a avut in componenta urmatorii jucatori: 1.Cristi Boboc, 2.Alexandru Beldean, 3.Razvan Ilisescu, 4.Catalin Neacsu, 5.Alexandru Tigla, 6.Robert Neagu, 7.Vlad Toma, 8.Daniel Carpo, 9.Ciprian Caplescu, 10.Alexandru Bucur, 11.Alexandru Porojan, 12.Eduard Bencea. Conducerea tehnica a fost asigurata de: Alexandru Lupu, Cristian Staicu si Stefan Mitrea.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby