Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
România a dominat Campionatele Internaționale de lupte de la BucureștiAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
28 Iul 2014

România a dominat Campionatele Internaționale de lupte de la București

Campionatele internaționale de lupte “Ion Cornianu/Simon Ladislau” s-au încheiat duminică după-amiază la Centrul Sportiv Apollo cu ultimele nouă categorii de greutate în desfășurare. Sportivii români au avut din nou o comportare bună, reușind să urce de nouă ori pe podiumurile de premiere și ajungând astfel la un total de 17 medalii. Rezultatele au plasat țara noastră pe prima poziție la libere, la egalitate cu Coreea de Sud și pe patru la feminin și greco-romane.

Adrian Ionut Moise, categoria 70 kilograme si Gheorghiță Ștefan-86 au câștigat cel mai prețios trofeu, la capătul unor dispute strânse cu sud-coreeanul Oh Mahna, respectiv, germanul Gabriel Seregely.

Argintul i-a revenit lui Ivan Guidea, tot la libere, dar la 61 kilograme, iar bronzul colegului Nicolae Cojocaru-70, lui Ionel Pușcașu-75, Tamas Attila-85 si juniorului Ovidiu Alexandru Dumitru-65, la greco-romane, iar la feminin sportivelor Cornelia Pantea-58 si Andrea Simon-63. 

Alte știri din Lupte