Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România a debutat cu dreptul la FIBA U20 Womens European Championship de la OradeaMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Iul 2018

România a debutat cu dreptul la FIBA U20 Womens European Championship de la Oradea

“Antonio Alexe Arena” si Sala Liceului Economic “Partenie Cosma” din Oradea gazduiesc, incepand de astazi si pana in data de 15 iulie, meciurile din cadrul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, presented by Banca Transilvania.

O competitie continentala care a adunat la start 12 nationale, printre care si Romania, tricolorele noastre debutand in forta in aceasta seara impotriva selectionatei similare a Greciei. Dupa un meci dominat destul de clar de baschetbalistele pregatite de antrenorii Catalin Tanase, Larisa Toma si Radu Alexandru, Romania a inregistrat o victorie importanta, cu 65-47, marcatoarele noastre fiind E. ARMANU (13 p, 3 rec), PARAU (12 p, 8 rec), VIRJOGHE (12 p, 8 rec), POPESCU (12 p, 9 rec, 2 pase), FERARIU (11 p, 7 rec, 3 pase) si PODAR (5 p, 9 rec, 5 pase). Au mai evoluat in echipa Romaniei si DEMETER (2 rec, 1 pasa), GHITA (3 rec), ORBAN si TANASE.

Duminica, de la ora 19:30, tot in Antonio Alexe Arena, nationala U20 a Romaniei se va confrunta cu selectionata Marii Britanii, adversarele noastre avand un debut nefericit, azi, cand au fost nevoite sa se incline in fata Israel, scor 55-72. Tot in Grupa A, Lituania si Ucraina au oferit un adevarat spectacol baschetbalistic care s-a incheiat in prelungiri, prima echipa reusind sa-si adjudece victoria, cu 80-77.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Juniori