Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România a cucerit 7 medalii la Campionatele Europene pentru junioriStefan Racila / Mediafax Foto
22 Mai 2017

România a cucerit 7 medalii la Campionatele Europene pentru juniori

La Krefeld, în Germania, pe apele Lacului Elfrather, s-au desfășurat în week-end întrecerile Campionatelor Europene de canotaj academic pentru juniori. România a cucerit un total de 7 medalii, dintre care 4 de aur, 2 de argint și una de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de schifurile de 2 rame fara, atat la feminin, prin Adriana Ailincai si Maria Tivodariu, cat si la masculin, unde noii campioni europeni de juniori se numesc Florin Lehaci si Constantin Berariu. Alte titluri continentale s-au consemnat la 4 vasle fete (Larisa Rosu, Simona Radis, Andreea Grapinoiu si Tabita Maftei) si echipajul de 8+1 fete (Elena Danut, Elena Ciritel, Monica Andron, Madalina Morosan, Andreea Popa, Raluca Dinulescu, Maria Magdalena Rusu, Vasilica Rusu, Victoria Petreanu).

Cu medalie de argint au fost recompensati baietii, cei de la 4 vasle si 8+1, in timp ce bronzul a revenit barcii feminine de 4 rame.

Alte știri din Juniori