Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
România a cedat în fața Macedoniei în primul meci din FIBA Eurobasket 2021 Pre-QualifiersMihaela Bobar / SportPictures.eu
17 Sep 2018

România a cedat în fața Macedoniei în primul meci din FIBA Eurobasket 2021 Pre-Qualifiers

“Sports Centre Boris Trajkovski” din Skopje a găzduit duminică seara cea de-a doua partidă din cadrul Grupei B a FIBA Eurobasket 2021 Pre-Qualifiers, selecționata țării gazdă, Macedonia, primind vizita naționalei masculine a României.

Dornici de un debut promitator in noua campania de calificare continentala, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Tudor Costescu au intrat foarte bine in joc si au reusit sa ridice multe probleme defensivei gazda, astfel ca primul sfert s-a derulat sub semnul echilibrului, scor 20-19. In urmatoarele zece minute, Macedonia apasa pe acceleratie si rupe echilibrul prin reusitele in serie ale lui Stojanovski, Trajkovski sau Hendrix, iar diferenta se mareste pana la pauza la 43-35.

La revenirea de la vestiare, gazdele continua sa gaseasca brese in apararea noastra si sa domine lupta de sub panouri, fapt oglindit si pe tabela de marcaj, care a indicat in finalul celui de-al treilea sfert scorul de 67-52. “Vulturii” au incercat sa revina in joc in ultima parte, dar nu au izbutit sa intoarca rezultatul sau se apropie amenintator pe tabela, Macedonia reusind sa gestioneze bine avantajul si sa inchida meciul cu scorul de 90-76.

In urma acestui rezultat, Macedonia ocupa prima pozitie in clasamentul Grupei B, cu punctaj maxim gratie victoriilor obtinute in fata Kosovo si Romaniei.

 

Programul meciurilor pe care “Vulturii” le vor mai sustine in Grupa B a FIBA Eurobasket 2021 Pre-Qualifiers:
 
ROMANIA – Kosovo (29 noiembrie 2018)
ROMANIA – Macedonia (21 februarie 2019) 
Kosovo – ROMANIA (24 februarie 2019)

Echipele clasate pe locul 1 in cele 4 grupe din cadrul FIBA Eurobasket 2021 Pre-Qualifiers vor accede in faza superioara, urmand sa evolueze in FIBA Eurobasket 2021 Qualifiers.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet