Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România a ajuns la 30 de medalii la Campionatele Europene pentru juniori și tineretSportPictures.eu
10 Dec 2016

România a ajuns la 30 de medalii la Campionatele Europene pentru juniori și tineret

Sportivii români au cucerit vineri alte șase medalii la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și Under-23 de la Eilat (Israel).

Andreea Aanei a concurat la tineret în limitele categoriei de greutate de +75 de kilograme. Ea a ridicat 106 kilograme la smuls, medalie de argint, dar și 126 de kilograme la aruncat, medalie de bronz. Totalul de 232 de kilograme i-a adus sportivei de la CS Olimpia București medalia de argint.

Tot la tineret, dinamovistul Nicolae Onică a luat bronzul la smuls, cu 167 de kilograme, dar și argintul la aruncat, cu o performanță de 207 kilograme, la egalitate cu câștigătorul, dar departajat de cântar. La general, Nicolae Onică a cucerit medalia de argint cu 374 de kilograme, la categoria de greutate de 94 de kilograme.

România a ajuns acum la un total 30 de medalii la Europenele de la Eilat, 9 de aur, 11 de argint și 10 de bronz. La juniori bilanțul este de 6-2-4, iar la tineret de 3-9-6.

Alte știri din Juniori