Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România U21 – Danemarca U21 se joacă pe stadionul “Ilie Oană” din PloieștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mar 2020

România U21 – Danemarca U21 se joacă pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești

Având în vedere decizia Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa fără spectatori.

În acest context, Federația Română de Fotbal a obținut acordul UEFA și al Federației Daneze de a schimba locul de disputare. Astfel, partida programată pe 31 martie 2020, la ora 19:30, se va juca la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”.

Decizia a fost luată pentru a le oferi tricolorilor posibilitatea de a rămâne în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Buftea pe toată durata premergătoare meciului, ca măsură preventivă în contextul epidemiei. În planul inițial, lotul s-ar fi deplasat încă din 23 martie la Craiova.

Totodată, alegerea Craiovei drept gazdă a avut ca rațiune importantă și oportunitatea de a furniza publicului din Oltenia un spectacol fotbalistic oferit de “tricolori”, iar în noua situație, aceștia nu mai pot beneficia de această partidă pe stadion.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori