Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România U17 merge la Turul de Elită după victoria cu LituaniaFRF.ro
06 Oct 2018

România U17 merge la Turul de Elită după victoria cu Lituania

Reprezentativa Under 17 a României s-a calificat sâmbătă, 6 octombrie, la Turul de Elită, după ce a învins categoric, scor 4-0, selecționata similară a Lituaniei.

România a deschis scorul încă din minutul 5, prin Ianis Stoica, iar Louis Munteanu a mărit avantajul în minutul 67. Alexi Pitu și căpitanul, Radu Drăgușin, și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Pitu a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Drăgușin, urcat în atac, a marcat spectaculos, din voleu, din pasa aceluiași Pitu.

Astfel, tricolorii încheie neînvinși grupa 9 de calificare, cu două remize (0-0 cu Ungaria și 2-2 cu Serbia) și o victorie (4-0 cu Lituania).

Turul de Elită, ultima rundă dinaintea turneului final, va avea loc în primăvara lui 2019. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori