Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
România – Spania se joacă cu casa închisăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Aug 2019

România – Spania se joacă cu casa închisă

Tricolorii vor întâlni fosta campioană europeană și mondială, pe 5 septembrie, în fața unei Arene Naționale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziționate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020.

Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, și va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Site-ul oficial bilete.frf.ro a primit solicitări pentru toate biletele scoase la vânzare. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării. Pentru a verifica o eventuală disponibilitate a acestor bilete, accesați periodic site-ul bilete.frf.ro.

Pe 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceștia pot afla diferite informații sau pot, în cazul unor erori,  să preschimbe biletele pe care le dețin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 și 21:45.

Porțile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naționale, FRF împreună cu sponsorii și partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activități interactive și premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.

Pe site-urile oficiale bilete.frf.ro și bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020.

Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal