Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
România - Rusia 11-8 la Campionatul EuropeanSportPictures.eu
21 Iul 2014

România - Rusia 11-8 la Campionatul European

Echipa națională de polo pe apă a României s-a impus cu scorul de 11-8 în fața Rusiei, în ultima partidă din grupele preliminare ale Campionatului European, care se dispută la Budapesta, în Ungaria.

Caschetele noastre, pregătite de sârbul Dejan Stanojevic, au obținut o victorie la trei puncte diferență, grație zilei exepționala pe care a prins-o Tiberiu Negrean. Interul nostru a avut o eficiență de 100%, marcând 5 goluri din tot atâtea aruncări la poartă. Celelalte reușite româmești au fost semnate de Cosmin Radu, două, Diaconu, Bușilă și Chioveanu. 

Cu șase puncte, România a ocupat locul al patrulea în grupă și va avea un prim tur eliminatoriu liber. Vom juca direct în semifinalele grupei de clasificare pentru locurile 7-12. Adversara din penultimul act va fi Georgia sau Franța. Obiectivul poloiștilor noștri pentru această întrecere continentală este un minim loc 8, care ar asigura, implicit, calificarea directă pentru turneul final al Campionatului Mondial de anul viitor, de la Kazan, din Rusia. Dacă vom trece de Georgia sau Franța, atunci automat vom evolua pentru locurile 7-8 cu calificarea mondială în buzunar. 

Alte știri din Polo