Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
România - Marea Britanie 9-11 la polo femininSportPictures.eu
26 Aug 2014

România - Marea Britanie 9-11 la polo feminin

Naționalele feminine de polo pe apă ale României și Marii Britanii au susținut joi, 21 august, în piscina Ion Alexandrescu din Oradea, o partidă amicală. Victoria a revenit formației britanice cu scorul de 11-9, după ce la jumătatea partidei jucătoarele noastre, pregătite de Vlad Hagiu și Zoltan Orban au condus cu 7-5. Primul sfert al jocului a apartinut cu 3-2 formației oaspete, iar cel de-al 2-lea a revenit selecționatei noastre cu scorul de 5-2, astfel că la pauza mare tabela de marcaj indica un avantaj de două goluri pentru jucătoarele noastre. Desprinderea echipei Marii Britanii a venit în sfertul al 3-lea, pe care l-a câștigat cu 4-0, iar ultima repriză s-a încheiat la egalitate, 2-2. 

Golurile naționalei României au fost marcate de Carmen Tecar - 3; Johanna Toth - 3; Kristina Szelhani - 1; Anna Laszadi - 1 si Alexandra Dorog -1 .

România - Marea Britanie 9-11  (2-3; 5-2; 0-4; 2-2)

Acesta a fost al 2-lea meci amical al naționalei feminine de polo pe apă a României. Precedenta partidă a avut loc anul trecut la Tg.Mureș, contra Slovaciei, și s-a încheiat cu victoria cu scorul de 9-8 a formației noastre.

Alte știri din Polo