Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
România - Macedonia 6-1 la fotbal femininMircea Rosca / Mediafax Foto
21 Aug 2014

România - Macedonia 6-1 la fotbal feminin

Echipa națională feminină de fotbal a României a câștigat azi cu scorul de 6-1 în fața Macedoniei, într-un meci care s-a disputat sub auspiciile preliminariilor Cupei Mondiale.

Tricolorele au condus la pauză cu 2-0, după golurile semnate de Voicu și Bătea. După revenirea de la cabine, ex-iugoslavele au redus din handicap, însă superioritatea fetelor noastre a fost evidentă. Scorul a luat proporții după reușitele Alexandrei Lunca, din minutele 55 și 63. Dubla căpitanului nostru a tranșat soarta partidei, iar în prelungiri s-a mai marcat pentru un scor final de 6-1, prin Cordnuneanu și Spânu Olar.

Echipa noastră se află pe locul al patrulea al grupei preliminare, cu un total de 8 puncte acumulate în 7 meciuri. Tricolorele nu mai au nicio șansă de calificare la turneul final. Următorul meci va fi tot pe teren propriu, cu Spania, la 13 septembrie. Jocul cu Macedonia a avut loc la Mogoșoaia, în județul Ilfov.

Alte știri din Fotbal