Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
România - Islanda 0-2, la Campionatul MondialRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Apr 2017

România - Islanda 0-2, la Campionatul Mondial

Echipa națională de hochei pe gheață a României a pierdut primul meci în Campionatul Mondial, grupa valorică IIA, care se dispută la Galați. Formația noastră a dominat teritorial și a avut un raport favorabil la șuturi pe spațiul porții, 41-21. Ghinionul i-a însoțit pe jucătorii noștri care au ratat mai multe superiorități numerice, pentru a primi ușor două goluri, cu care, pâmă la urmă, islandezii au reușit să se impună.

Oaspeții au avut un portar în zi mare, pe Hedstrom, care a apărat totul. Goalkeeper-ul islandez se duelează cu portarul nostru, Toke Zoltan, în duelul statisticilor, ei fiind portarii cu cele mai bune procentaje din turneu. Din echipa României, cel mai bun jucător a fost ales Georgescu.

Islanda și-a luat revanșa față de acum doi ani, când România s-a impus la Reykjavik și a promovat în eșalonul superior. Grupa s-a complicat după acest eșec al formației noastre.  

 

Clasamentul arată astfel:

1. Australia 8 puncte

2. Islanda 6

3. România 6

4. Serbia 4

5. Belgia 3

6. Spania 0

 

Vineri, la Patinoarul artificial ”Dunărea” din Galați, programul Campionatului Mondial este următorul:

13.00 Serbia - Spania

16.30 Belgia - Islanda

20.00 România - Australia

Toate partidele sunt transmise în direct pe postul public de televiziune TVR HD.

Alte știri din Hochei