Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
România - Irlanda de Nord se va disputa cu acoperișul închisSportPictures.eu
12 Nov 2014

România - Irlanda de Nord se va disputa cu acoperișul închis

FRF și Primăria București au decis ca meciul România-Irlanda de Nord, de vineri 14 noiembrie (ora 21,45), să se dispute cu acoperișul închis pe Arena Națională pentru ca spectatorii să beneficieze de cele mai bune condiții.

Suporterii care vor să asiste la meci mai pot cumpăra bilete până vineri, la casele de bilete din Basarabia (între orele 9,00 și 19,00) și respectiv Maior Coravu și Pierre de Coubertin (între 9,00 și 22,00).

De asemenea, datorită unei decizii a Primăriei Capitalei, fanii 'tricolorilor' care vin la stadion pot circula cu metroul până la ora 1,00 a dimineții zilei de 15 noiembrie. Și programul RATB va fi prelungit până când toți suporterii vor reuși să părăsească zona Arenei Naționale.

Partida, transmisă în direct şi exclusiv de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45, va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată şi urmată, la TVR 1, de "Studio Fotbal", emisiune moderată de Tudor Furdui.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal