Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
România - Georgia în baraj pentru Campionatul EuropeanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Iul 2017

România - Georgia în baraj pentru Campionatul European

Echipa națională a României de futsal o va avea adversară pe Georgia în meciul de baraj pentru calificarea la turneul final al Campionatului European, care se va desfășura pe „Arena Stožice” din Ljubljana, Slovenia, în perioada 30 ianuarie - 10 februarie 2018.

Tricolorii ocupă locul 23 în clasamentul mondial, în vreme ce naționala Georgiei este pe poziția 42. Play-off-ul pentru calificare se va disputa într-o dublă manșă.

Primul duel dintre cele două formații va avea loc în România, la Deva, pe 12 septembrie, urmând ca returul să se desfășoare după două săptămâni, pe 26 septembrie, în Georgia, la Tbilisi.  

În urma tragerii la sorți care a avut loc joi, 6 iulie, la Nyon, cele opt echipe naționale care vor juca pentru cele patru bilete rămase libere la UEFA Futsal EURO 2018, și-au aflat adversarele.

 

Meciurile din play-off-ul UEFA Futsal Euro 2018

Cehia - Serbia 
Franța - Croația 
România - Georgia 
Ungaria - Polonia

 

Opt echipe sunt deja calificate la UEFA Futsal EURO 2018: Slovenia (țara gazdă), Italia, Azerbaijan, Ucraina, Portugalia, Spania (deținătoarea trofeului), Kazakhstan și Rusia. 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal