Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Calificări CM’17: România - Austria 32-29Mircea Rosca / SportPictures.eu
14 Ian 2016

Calificări CM’17: România - Austria 32-29

Echipa națională masculină a României s-a impus joi la Baia Mare, în grupa preliminară pentru Campionatul Mondial 2017, cu 32-29 (15-15), în fața Austriei. Din păcate această victorie, la trei goluri diferență, nu este suficientă pentru calificarea noastră în play-off. În tur, austriecii s-au impus la 3 goluri, 27-24, dar pentru că au marcat mai mult în deplasare, sunt avantajați în disputele directe.

România și Austria, cu o etapă înainte de finiș, au câte 8 puncte, Italia și Finlanda neintrând în ecuația calificării. Doar o minune, semieșec sau eșec al Austriei în meciul cu Finlanda, ne-ar putea aduce, coroborat cu o victorie împotriva Italiei, biletele pentru play-off.

Cei mai buni marcatori ai noștri au fost Mocanu și Ramba, fiecare c câte 7 goluri înscrise. Austria a jucat din prima repriză fără cel mai bun realizator, Raul Santos accidentându-se grav la genunchi.

Alte știri din Handbal