Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
România - Atac la Cupa Mondială din Spania
12 Oct 2018

România - Atac la Cupa Mondială din Spania

Dansul sportiv românesc traversează o perioadă favorabilă. Ultimele rezultate înregistrate de sportivii noștri în confruntările internaționale au reconfirmat valoarea României, care are un loc de cinste în randul națiunilor cel mai bine cotate în acest sport la nivel mondial.

România se află în fața unei noi provocări. De aceasta dată este vorba de Campionatul Mondial de Juniori II Latino care se va desfășura pe 13 octombrie la Bilbao, Spania, în organizarea federației de specialitate a țării gazdă, sub egida W.D.S.F. (World Dance Sport Federation).

La acest eveniment, care reunește perechile campioane și vicecampioane din peste 30 de țări, România va fi reprezentată de cuplul Rareș Vădana - Tea Neculae de la Clubul Fantezia Galați, campioana României, și de perechea Alexandru Lucian Boariu - Beatrice Mutiu Bochis de la clubul Magnum Team din Timișoara.

În lumina ultimelor rezultate, România speră la noi clasări onorante în confruntarea din peninsula Iberică, perechile de dansatori sportivi români având o bună cotă și șanse reale de clasare pe podiumul
Campionatului Mondial.

Alte știri din Dans sportiv