Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Români în Europa LeagueAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
02 Oct 2015

Români în Europa League

Cea de-a doua etapă a grupelor Europa League a avut printre protagoniști cinci jucători români.

În grupa D, Napoli cu Chiricheș imperial a învins în deplasarea de la Legia Varșovia cu 2-0. Jucătorul român a fost elogiat de presa din Italia pentru contribuția sa în defensivă, acolo unde practic și-a anihilat adversarul direct. Cu această victorie Napoli s-a instalat în fruntea clasamentului grupei cu maxim de puncte și golaveraj 7-0.

Dinamo Minsk, cu Alexandru Neacșa rezervă, a cedat cu 0-1 pe teren propriu în partida cu Rapid Viena. Austriecii sunt liderii grupei E, în timp ce belarușii ocupă ultima poziție în ierarhia grupei.

În grupa G, Lazio l-a avut pe Radu Ștefan în primul ”11” și a învins cu 3-2 pe St. Etienne, ceea ce i-a propulsat în fruntea clasamentului.

Tot o victorie, dar în deplasare a repurtat Fiorentina pe terenul lui Belenenses. Fără Tătărușanu între buturi, echipa ”viola” s-a impus cu 4-0 și ocupă locul 2 în grupa I. Dorin Goian s-a numărat printre titularii lui Asteras în partida de la Gelsenkirchen unde Schalke a învins cu 4-0. Goian a jucat 70 de minute și nu a putut face prea multe într-o partidă controlată cu autoritate de gazde. Cu un singur punct, grecii de la Asteras ocupă locul 3 în clasamentul grupei K.

Alte știri din Stranieri