Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Zi fastă pentru românceMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
28 Mai 2019

Roland Garros: Zi fastă pentru românce

Ambele jucătoare tricolore care au evoluat astăzi pe terenurile complexului parizian au terminat învingătoare.

Irina Begu a deschis ziua cu o victorie categorică în fața unei jucătoare ce nu a emis pretenții pe parcursul orei petrecute pe teren, chinezoaica Lin Zhu, locul 106 WTA, fiind incapabilă să dea o replică consistentă compatrioatei noastre. 6-1, 6-1 a fost scorul cu care Irina, ocupantă a locului 116 WTA, a pășit în turul secund în care o va întâlni pe Karolina Muchova, jucătoare în vârstă de 22 de ani din Cehia clasată pe locul 73 WTA care în primul tur a eliminat-o pe estonianca Anette Kontaveit, locul 17 WTA.

Simona Halep a avut un start mai greu decât se anticipa cu o victorie în trei seturi împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, locul 47 WTA. Un start bun, cu set la 2, a fost urmat de o cădere a nivelului de joc pentru constănțeancă, Tomljanovic reușind trei ghemuri contra serviciului și impunându-se în al doilea act la 3, însă decisivul i-a aparținut în totalitate campioanei noastre. După o oră și 37 de minute scorul a fost 6-2, 3-6, 6-1 și Simona o va întâlni în turul secund pe Magda Linette, jucătoare poloneză clasată pe locul 87 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp