Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Victorie de pus în ramăMircea Rosca / SportPictures.eu
25 Mai 2016

Roland Garros: Victorie de pus în ramă

Trei ore și 38 de minute, 6-7 (4), 7-6 (4), 10-8, diferență de numai trei puncte câștigate din totalul punctelor jucate. Cam așa arată victoria unei adevărate luptătoare, o jucătoare care pare că are un mental atipic pentru tenismenele românce, una care a pierdut o minge de meci la 7-6 în decisiv și a fructificat-o pe următoarea după alte patru ghemuri solicitante. Cam acesta ar fi rezumatul unei partide de pus în ramă nu numai de către Irina Begu, ci de întregul tenis românesc, care are acum două jucătoare în turul 3 al probei de simplu de la Roland Garros.

Ocupantă a locului 28 WTA și cap de serie numărul 25, Irina a dus o luptă titanică cu americanca Coco Vandeweghe, locul 43 WTA, o jucătoare puternică cu lovituri aspre care a acumulat 50 de lovituri direct câștigătoare față de numai 31 ale compatrioatei noastre, dar care a scăzut nivelul fizic în decisiv. Irina și-a forțat limitele și a reușit să înfrângă tenacitatea solidei sale adversare pentru a-și croi drum spre fazele superioare ale competiției.

Germanca Annicka Beck, locul 39 WTA, este viitoarea adversară a Irinei, cele două jucătoare urmând a se afla față în față pentru prima dată în circuit.

Alte știri din Tenis de câmp