Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Ungur părăsește ParisulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Mai 2016

Roland Garros: Ungur părăsește Parisul

Parcurs scurt al lui Adrian Ungur pe tabloul principal al probei masculine de simplu de la Roland Garros. Venit după o suită promițătoare de meciuri în calificăril, piteșteanul clasat pe locul 204 ATP a cedat în minim de seturi în fața olandezului Igor Sijsling, ocupant al locului 123 ATP. Jucătorul batav a avut nevoie de o oră și 45 de minute pentru a obține succesul cu scorul 6-1, 6-2, 7-6 (5), Adrian intrând târziu în joc.

Compatriotul nostru s-a văzut în teren abia când a salvat prima minge de set a adversarului și și-a trecut în cont primul ghem de serviciu. Un nou break pierdut în startul actului secund l-a pus pe Adrian în postura de a veni din urmă în set, însă o nouă sincopă la serviciu l-a detașat pe olandez pe tabelă, iar închiderea setului a venit în mod natural. Setul al treilea a debutat tumultuos cu o serie de trei break-uri și o șansă ratată pentru Adrian de a egala tabela la 2. Sijsling a profitat și s-a detașat din nou la 5-1, dar orgoliul compatriotului nostru a ieșit la suprafață și după o serie incredibilă de cinci ghemuri s-a aflat la două puncte de câștigarea setului, însă Sijsling a dus decizia în tiebreak. Aici, Adrian a rezistat bine și a avut chiar 5-4, dar olandezul a reușit cele trei puncte care îl propulsează în turul secund al turneului de mare șlem.

Astfel, Ungur pune punct participării sale merituoase la această ediție a Roland Garros, acumulând 35 de puncte de clasament și 30.000 de euro.

Alte știri din Tenis de câmp