Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Tecău și Rojer continuă seria victoriilor categoriceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Iun 2017

Roland Garros: Tecău și Rojer continuă seria victoriilor categorice

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer continuă parcursul în proba de dublu de la Roland Garros cu o nouă victorie consistentă. În partida din turul secund, favoriții numărul 11 nu le-au dat nicio șansă francezilor Constant Lestienne și Corentin Moutet, cei care au fost admiși pe tabloul principal în baza unui wild card. Partida disputată pe terenul 8 a durat 57 de minute a fost câștigată de Horia și Juls cu scorul de 6-1, 6-1 și cu siguranță a fost ultima în care cei doi s-au putut impune cu un scor categoric.

În turul următor, cel al optimilor de finală, perechea româno-olandeză îi va avea ca adversari pe învingătorii înfruntării dintre perechile Ivan Dodig (Croația)/Marcel Granollers (Spania), favoriții numărul 7, și Malek Jaziri (Tunisia)/Andreas Seppi (Italia), cei care în primul tur au trecut de o ”nucă tare”, dublul olandezilor Wesley Koolhof și Matwe Middelkoop.

Alte știri din Tenis de câmp