Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Tecău ratează primul obiectivRazvan Lupica / Mediafax Foto
03 Iun 2015

Roland Garros: Tecău ratează primul obiectiv

Horia Tecău și slovena Katarina Srebotnik au pierdut după o partidă dramatică în semifinala probei de dublu mixt. Cei doi au cedat după 75 de minute de joc în fața perechii americane Bethanie Mattek-Sands / Mike Bryan, cei care sunt cotați ca favoriți numărul 2 ai turneului, scorul final fiind 4-6, 6-3, 10-8 în favoarea nord-americanilor.

Primul set a fost câștigat după ce Horia și Katarina au convertit cea de-a doua minge de break în ghemul 5. În fapt, au fost singurele șanse de câștig pe serviciul adversarilor înregistrate în primul act alături de alte două puncte decisive jucate pe serviciile Katarinei și al lui Horia.

Setul secund părea să păstreze același scenariu, cu un break în ghemul 5 reușit de Srebotnik-Tecău, însă adversarii au reușit o suită de patru ghemuri consecutive și astfel decizia s-a luat în supertiebreak.

Aici s-au câștigat puncte în special pe serviciul adversarilor, însă egalitatea s-a menținut până la 7-7, când Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan și-au făcut serviciul, apoi au reușit un minibreak ce s-a dovedit decisiv.

Horia și Katarina părăsesc competiția de dublu mixt cu un cec de 28.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp