Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Tecău, în sferturi la dublu mixtBogdan Iordache / Mediafax Foto
30 Mai 2015

Roland Garros: Tecău, în sferturi la dublu mixt

Victorie importantă în această seară a lui Horia Tecău și a partenerei sale din proba de dublu mixt, slovena Katarina Srebotnik. După un meci de o oră și 40 de minute, cei doi au învins în supertiebreak perechea formată de elvețianca Martina Hingis și indianul Leander Paes, cotată cu a opta șansă la câștigarea trofeului.

Scorul final al partidei a fost 6-7 (6), 6-3, 10-6, durata partidei putând fi mai redusă dacă Horia și Katarina fructificau mingea de set pe care au avut-o la 6-5 în tiebreak-ul primului set. Nu a fost să fie, însă nu au capitulat și au condus cu 5-0 în setul secund pentru a-l câștiga nu fără emoții după ce au anulat o minge de break în ghemul 9. Decisivul a început bine pentru Hingis-Paes, care conduceau cu 4-1, apoi s-au văzut egalați. După încă un punct al perechii elvețiano-indiene inițiativa trece de partea lui Horia și a Katarinei, care au controlat finalul partidei.

În sferturile competiției cei doi vor juca împotriva perechii Maria Jose Martinez Sanchez (Spania) / Robert Lindstedt (Suedia).

Alte știri din Tenis de câmp