Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Succes pe linie la dubluRazvan Lupica / Mediafax Foto
28 Mai 2019

Roland Garros: Succes pe linie la dublu

Horia Tecău și Marius Copil sunt românii care evoluează pe tabloul principal de dublu la această ediție a turneului de mare șlem parizian. Ambii au debutat cu dreptul astăzi, primul intrat în luptă fiind constănțeanul.

Alături de partenerul său Jean Julien Rojer împreună cu care este cotat drept favorit numărul 10, Horia s-a impus cu 6-3, 7-6 (4) în partida disputată împotriva perechii formate din chilianul Cristian Garin și argentinianul Juan Ignacio Londero. În turul secund perechea româno-olandeză urmează a evolua contra învingătorilor din partida Ricardas Berankis (Lituania)/ Yoshihito Nishioka (Japonia) – Mackenzie McDonald/Reilly Opelka (ambii SUA).

Marius Copil evoluează alături de indianul Rohan Bopanna la acest turneu și debutul a fost unul victorios. Mai mult decât atât, cei doi au reușit să se impună în fața unei perechi experimentate, cap de serie numărul 6 a tabloului, formată din sud-africanul Raven Klaasen și neozeelandezul Michael Venus. La capătul unui joc ce a durat o oră și 18 minute, Marius și Rohan au câștigat cu 6-3, 7-6 (4) și următorul meci îl vor disputa împotriva unei perechi franceze. Aceasta se alege la finalul meciului Ugo Humbert/Adrian Mannarino – Benjamin Bonzi/Antoine Hoang.

Alte știri din Tenis de câmp