Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Start mai greu, final fulminantAcero/AlterPhotos/ABACAPRESS/HEPTA/ Sport Pictures
30 Mai 2018

Roland Garros: Start mai greu, final fulminant

Simona Halep a început mai slab partida sa din primul tur al probei de simplu. Amânat de ieri din cauza decalării programului și a capriciilor vremii, jocul său cu americanca Alison Riske, locul 83 WTA, a fost marcat de trac și de aici a apărut și numărul mare de greșeli neforțate în primul act, 16, pe care l-a cedat cu 2-6.

Tot 26 de puncte câștigate a avut însă și în actul secund, însă aspectul jocului său a fost schimbat radical și acuratețea loviturilor sale a crescut. Cu mai multă răbdare, constănțeanca a preluat controlul și a sprintat către finalul de meci, unul care a găsit-o pe adversara sa resemnată, dar cu zâmbetul pe buze.

Așadar, 2-6, 6-1, 6-1 în meciul de debut care a durat o oră și 35 de minute a fost deschiderea de turneu aproape ideală a Simonei, care mâine va juca împotriva americancei Taylor Townsend, locul 72 WTA, cea pe care a învins-o în singura întâlnire disputată anul trecut la Cincinnati.

Alte știri din Tenis de câmp