Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Start în calificăriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Mai 2018

Roland Garros: Start în calificări

Trei românce au intrat pe lista calificărilor turneului de mare șlem de la Roland Garros. Două dintre ele au început partidele ieri, însă ploaia a întrerupt jocurile care s-au încheiat astăzi.

Irina Bara, locul 161 WTA, a avut o prestație bună pe terenul 7 în fața franțuzoaicei Audrey Albie, locul 305 WTA, și s-a impus cu 6-7 (5), 6-1, 6-4 după aproape două ore de joc după ce aseară partida fusese întreruptă în setul decisiv. În turul secund, tenismena din Ștei va lupta pe terenul 14 pentru un loc în finala calificărilor cu rusoaica Anna Blinkova, locul 108 WTA, cea care este cotată ca a patra favorită a tabloului.

Tot de un meci întins pe durata a două zile a avut parte și Alexandra Cadanțu, locul 180 WTA, mult mai disputat, dar din nefericire pierdut de compatrioata noastră care a fost învinsă după aproape trei ore de joc cu 7-5, 6-3, 7-5 de belgianca Maryna Zanevska, locul 153 WTA.

Într-o partidă amânată din programul de ieri pentru astăzi, Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, a obținut o victorie importantă cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3 în faţa japonezei Nao Hibino, locul 119 WTA și cap de serie numărul 12. Un pic mai mult de două ore a durat partida de pe terenul 15, compatrioata noastră urmând a evolua mâine pe terenul 14 în compania australiencei Lizette Cabrera, locul 157 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp