Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Sorana se oprește în turul 3SportPictures.eu
31 Mai 2014

Roland Garros: Sorana se oprește în turul 3

Întâlnirea Soranei Cîrstea cu jucătoarea sârbă Jelena Jankovic, locul 7 WTA, nu a mai păstreat tipicul ultimelor rezultate pe zgură. Cea mai bună performanță a Soranei la Openul Franței datează din 2009, atunci când târgovișteanca o bate pe Jankovic, pe atunci locul 5, pentru a accede în sferturi, unde a pierdut în fața australiencei Samantha Stosur.

Astăzi sârboaica a pornit ca din pușcă, cu două break-uri, iar rebreak-ul din ghemul 4 a fost singurul ghem realizat de Sorana în primul set, fiind urmat de o nouă serie de trei ghemuri câștigate de Jankovic.

Decisă să revină în joc la debutul setului secund, Sorana luptă aprig și face break-ul cu a treia minge de care a dispus și duce apoi scorul la 2-0 în favoara sa cu primul ghem din meci câștigat pe propriul serviciu. O nouă serie de trei ghemuri câștigate rapid de Jankovic răstoarnă situația și momentul decisiv al meciului se petrece în ghemul 6, când Sorana nu poate anula și a treia minge de break a sârboaicei.

În cele din urmă Jankovic câștigă cu 6-1, 6-2, iar Sorana își ia la revedere de la Openul Franței, rămânând cu un cec în valoare de 72.000 euro și 130 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp