Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Sorana aduce prima victorieSportPictures.eu
30 Mai 2017

Roland Garros: Sorana aduce prima victorie

După o așteptare de două zile, Sorana Cîrstea a adus prima victorie a românilor pe tablourile principale. Târgovișteanca clasată pe locul 64 WTA a depășit-o pe chinezoaica Shuai Peng, locul 36 WTA, după un joc disputat în prima sa parte și dominat clar de compatrioata noastră în cea de-a doua.

O oră a durat meciul de pe terenul 8, tabela indicând 6-3, 6-1 în favoarea Soranei, care a început fulminant conducând cu 4-0 în primul set, dar a fost aproape de a ceda al doilea break în ghemul 9, situație în care chinezoaica ar fi servit pentru a egala la 5. Din fericire ea a reușit hold-ul și a închis primul set, pentru ca în al doilea să apese pe accelerație după ce conducea cu 2-1 și să nu mai cedeze decât cinci puncte în următoarele patru ghemuri.

În turul al doilea, Cîrstea o va întâlni pe învingătoarea partidei ce le opune pe grecoaica Maria Sakari, locul 99 WTA, și spanioloaica Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp