Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Sorana Cîrstea, prima victorie în acest anRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Mai 2015

Roland Garros: Sorana Cîrstea, prima victorie în acest an

După o perioadă marcată de probleme medicale și insuccese pe linie, Sorana Cîrstea a spart gheața și a obținut prima victorie într-o competiție oficială în meciul disputat în primul tur al calificărilor de la Open-ul Franței. Ajunsă pe poziția 145 a ierarhiei WTA, Sorana a pășit cu dreptul la Roland Garros, o victorie ce îi aduce o doză pozitivă de moral și ne dorim să o vedem cât mai curând jucând pe tablourile principale.

Astăzi, Sorana a trecut după o oră de joc de japoneza Junri Namigata (32 de ani, locul 168 WTA) cu 6-3, 6-0 și va juca vineri cu Mariana Duque-Marino, jucătoare columbiană clasată pe locul 102 WTA, a doua favorită a calificărilor.

În cealaltă partidă în care au fost angrenate românce, Patricia Țig a învins-o pe Ana Bogdan cu 6-4, 6-1 și o va întâlni în turul secund al calificărilor pe israelianca Shahar Peer, locul 119 WTA, cap de serie numărul 13.

Alte știri din Tenis de câmp