Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Simona, meci ușor în deschidereSportPictures.eu
27 Mai 2014

Roland Garros: Simona, meci ușor în deschidere

Primul tur, prima victorie pentru Simona Halep la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros. Adversara constănțencei a fost rusoaica Alisa Kleybanova, locul 87 WTA, antrenată de Iulian Vespan, românul care a avut o contribuție decisivă la formarea acesteia ca jucătoare și care este alături de ea de aproape 10 ani.

Meciul a fost o plimbare pentru Simona, intrată în teren cu aceeași determinare cu care abordează orice partidă în ultima perioadă, fapt care i-a adus un set la 0 în mai puțin de jumătate de oră de joc. Odată ”uraganul” dezlănțuit, este aproape imposibil să o oprești pe Simona. La scorul de 5-0 în setul secund, ea a încetinit turația și i-a permis Alisei să facă două ghemuri consecutive, însă Simona a terminat partida la următorul ghem.

Scor final 6-0, 6-2 în favoarea Simonei, care a jucat mai puțin de o oră pe arena Philippe Chatrier. Următoarea adversară va fi Heather Watson, o englezoaică din Guernsey ce ocupă locul 92 WTA pe care Simona a eliminat-o în primul tur la US Open 2013.

Alte știri din Tenis de câmp