Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Simona Halep, calificare spectaculoasă în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Iun 2017

Roland Garros: Simona Halep, calificare spectaculoasă în semifinale

Simona Halep a reușit astăzi o calificare spectaculoasă în semifinalele de la Roland Garros. Pe zgură pariziană, Simona Halep a întâlnit-o pe incomoda jucătoare din Ucraina, Elina Svitolina.

Simona s-a aflat, literalmente, pe marginea prăpastiei, pierzând primul set cu 6-3. În plus, ucraineanca a avut 5-1 în manșa a doua, moment în care raportul de forțe s-a schimbat radical. Simona a început să reconstruiască partida punct cu punct, ajungând, miraculos, să împingă setul al doilea într-un tie-break pe care l-a și câștigat în prelungiri cu 8-6.

Cu un moral extraordinar, Simona Halep a defilat în setul decisiv, impunându-se cu un scor care nu lasă loc de interpretări: 6-0.

Scorul final al întâlnirii a fost de 3-6, 7-6 (6), 6-0 în favoarea Simonei Halep care se califică astfel în semifinalele competiției. În penultimul act, jucătoarea noastră o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, care tot astăzi a întrecut-o pe Caroline Garcia, din Franța, cu scorul de 7-6 (3), 6-4. 

Alte știri din Tenis de câmp