Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Perechea 100% românească urcă în sferturi Marian Burlacu / SportPictures.eu
04 Iun 2018

Roland Garros: Perechea 100% românească urcă în sferturi

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara continuă seria victoriilor pe tabloul de dublu de la Roland Garros și ajung în sferturile competiției, performanță remarcabilă pentru un cuplu ce se sudează frumos.În fața americancelor Jennifer Brady și Vania King, compatrioatele noastre au avut mână sigură și s-au impus cu 6-4, 6-3 după o oră și 28 de minute.

Cu o singură ezitare în primul ghem de serviciu din meci, Mihaela și Irina au fost agresive la retur și în primul set au convertit două dintre cele trei mingi de break de care au beneficiat, iar în cel de-al doilea au fructificat două din șase șanse construite. Momentul determinant al finalei a fost cel din ghemul 4 al setului secund, când fetele noastre au rezistat asaltului pentru rebreak al adversarelor și la capătul unui ghem maraton în care au anulat cinci mingi de 2-2 ale adversarelor au consolidat break-ul după al șaptelea avantaj.

În aerul rarefiat al fazelor finale ale tabloului, urmează acum un meci contra dublului cap de serie numărul 8 format din taiwaneza Hao-Ching Chan și chinezoaica Zhaoxuan Yang, cele care le-au eliminat pe Sorana Cîrstea și pe spanioloaica Sara Sorribes Tormo.

Alte știri din Tenis de câmp