Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Olaru, prima româncă în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iun 2017

Roland Garros: Olaru, prima româncă în optimi

O victorie importată, muncită, în turul secund al probei de dublu o aduce pe Raluca Olaru la cea mai bună performanță a ei pe zgura pariziană. După ce în urmă cu 10 ani atingea turul 3 la simplu, astăzi ea a atins această fază și în proba de dublu alături de ucraineanca Olga Savchuk. Performanța este cu atât mai mult savurată de bucureșteanca în vârstă de 28 de ani cu cât a fost obținută în fața unui dublu cotat ca favorit numărul 5 la câștigarea trofeului, cel format din unguroaica Timea Babos și cehoaica Andrea Hlavackova.

Raluca și Olga au luptat timp de două ore și 11 minute pentru a se impune cu 6-3, 4-6, 6-3 și așteaptă rezultatul partidei de mâine dintre perechea favorită numărul 9, Gabriela Dabrowski (Canada)/Yi-Fan Xu (China) și cea formată din americanca Madison Brengle și britanica Anna Smith pentru a afla cu cine vor concura pentru un loc între primele 8 perechi ale turneului.

Alte știri din Tenis de câmp