Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Olaru aduce singura victorie a zileiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2019

Roland Garros: Olaru aduce singura victorie a zilei

După înfrângerile din cursul după-amiezei din proba de dublu feminin, pe parcursul serii s-au disputat partidele turului inaugural din proba de dublu mixt în care au evoluat și două jucătoare tricolore.

Mihaela Buzărnescu a făcut pereche cu britanicul Dominic Inglot și a jucat împotriva dublului alcătuit din croata Darija Jurak și americanul Austin Krajicek, în fața cărora a pierdut cu scorul de 6-1, 5-7, 12-14 după ce în supertiebreak ea și partenereul ei conduceau cu 8-3, apoi cu 11-10.

Raluca Olaru a adus singura victorie românească a zilei. Împreună cu croatul Franko Skugor, Raluca a câștigat partida contra cehoaicei în vârstă de 43 de ani Kveta Peschke și olandezul Wesley Koolhof cu scorul de 6-3, 4-6, 10-7 și în turul secund îi va avea ca adversari pe învingătorii partidei Kaitlyn Christian (SUA)/Frederik Nielsen (Danemarca) – Gabriela Dabrowski (Canada)/Mate Pavic (Croația).

Alte știri din Tenis de câmp