Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Mitu, Buzărnescu și Begu ies din proba de dubluSorin Pană / SportPictures.eu
29 Mai 2019

Roland Garros: Mitu, Buzărnescu și Begu ies din proba de dublu

Fetele nu au început sub auspicii bune evoluțiile în proba de dublu. Andreea Mitu și jucătoarea din Kazahstan Yulia Putintseva au fost învinse în minim de seturi, scor 6-4, 6-1 de perechea formată din rusoaica Daria Kasatkina și estonianca Anett Kontaveit, la capătul unei partide ce a durat o oră și 13 minute.

Într-o altă partidă, mult mai animată, disputată pe terenul numărul 10, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, cotate ca favorite numărul 14 ale tabloului, au cedat în trei seturi în fața dublului alcătuit din ucraineanca Lyudmyla Kichenok și letona Jelena Ostapenko. După un prim set plin de răsturnări de situație câștigat de fetele noastre în tiebreak, cele cotate cu șansa a doua în acest meci au reușit să întoarcă tabela și să le câștige pe următoarele două, astfel încât după două ore și 31 de minute jocul s-a încheiat cu scorul de 6-7 (6), 6-3, 6-4 în favoarea jucătoarelor provenite din spațiul ex-sovietic.

Eliminarea din primul tur le aduce celor trei românce câte 10 puncte de clasament și un cec comun pe care îl vor împărți cu partenerele lor în valoare de 11.500 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp