Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Mergea joacă în sferturile de finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2016

Roland Garros: Mergea joacă în sferturile de finală

Florin Mergea și Rohan Bopanna au depășit performanța de anul trecut de la Roland Garros, atunci când au fost eliminați în optimi de perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer. Perechea româno-indiană a trecut astăzi cu 6-2, 6-7 (4), 6-1 după un joc ce a durat o oră și 45 de minute de perechea formată din americanul Brian Baker și neo-zeelandezul Marcus Daniell și au obținut biletele pentru sferturile de finală ale competiției.

Prin forma sportivă etalată, Florin își poate depăși performanța de acum doi ani, când împreună cu croatul Marin Draganja a jucat în semifinale. În antepenultimul act al competiției din acest an, cei care sunt cotați cu a șasea șansă la câștigarea trofeului îi vor avea ca adversari pe învingătorii întâlnirii ce îi opune pe favoriții numărul 3 Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia) perechii recent întâlnite de Florin în finala de la București, formată din australianul Chris Guccione și brazilianul Andre Sa, partidă ce se va disputa în cursul zilei de mâine.

Alte știri din Tenis de câmp