Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Mergea, în turul doi la dubluSportPictures.eu
28 Mai 2014

Roland Garros: Mergea, în turul doi la dublu

Victorie importantă pentru Florin Mergea în turul inaugural al turneului de dublu de la Roland Garros. Alături de un nou partener, cu care a mai jucat două meciuri luna aceasta în turneul premergător Openului Franței, turneu disputat la Bordeaux, Florin a trecut de cuplul de jucători polonezi Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski, finaliștii ediției din acest an a BRD Năstase Țiriac Trophy.

Polonezii, cotați cu a opta șansă la câștigarea trofeului, plecau favoriți din start împotriva unei perechi în care croatul Marin Draganja s-a completat, până la urmă, perfect cu Florin. Cuplul româno-croat a izbutit o victorie de prestigiu, în două seturi, cu scorul 7-6, 6-3.  Primul set a curs foarte rapid, fără break, dar cu un joc remarcabil de variat și exact al lui Florin și Marin. Dovadă stă și statistica, ce ne indică 0 în dreptul greșelilor neforțate în primul set pentru cei doi. Tiebreak-ul a fost câștigat cu un plus de concentrare, ceea ce le-a dat lui Florin și Marin un ascendent în debutul setului secund. După un ghem lung adjudecat pe propriul serviciu, cei doi reușesc singurul break al meciului și închid meciul după 75 de minute de joc.

Adversarii din turul doi vor fi Teymuraz Gabashvili (Rusia) – Mikhail Kukushkin (Kazahstan).

Alte știri din Tenis de câmp