Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Maraton de peste trei ore pentru BeguMihaela Bobar / SportPictures.eu
29 Mai 2018

Roland Garros: Maraton de peste trei ore pentru Begu

Irina Begu a disputat un meci maraton de trei ore și 19 minute pe terenul numărul 4 la capătul căruia s-a impus cu 6-4, 5-7, 9-7 în fața slovacei Anna Karolina Schmiedlova, locul 77 WTA.

Două seturi câștigate după multă muncă de fiecare combatantă a fost urmat de un decisiv în care Irina a plecat mai slab și a trebuit să vină din urmă în condițiile în care serviciul nu a ajutat-o și s-a văzut condusă cu 5-2. În forurile sale interioare, luptătoarea Irina a sunat mobilizarea și s-a aflat la două puncte de victorie la scorul de 6-5 și 30-0 pe propria lansare, dar drama a continuat după ce Schmiedlova a reușit patru puncte consecutive și a egalat la 6. Break-ul decisiv a fost făcut de Irina în ghemul 15, care apoi a mai oferit o ultimă picătură de suspans când de la 40-0 a fost egalată și a închis partida la avantaj.

Chinezoaica Shuai Zhang, locul 27 WTA și cap de serie cu același număr, va fi adversara ei în turul secund, meciul fiind programat joi.

Alte știri din Tenis de câmp