Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Irina, la capăt de drumMarius Dobrescu / Mediafax Foto
02 Iun 2014

Roland Garros: Irina, la capăt de drum

Turul 3 al probei de dublu feminin a programat pe terenul 2 al complexului de la Roland Garros meciul Irinei Begu și al partenerei sale, italianca Karin Knapp, împotriva perechii spaniole Garbine MuguruzaCarla Suarez Navarro. Meciul s-a încheiat cu victoria ibericelor în două seturi, 6-4, 7-6, după 100 de minute de joc.

Avantajul de a servi primele a fost anulat în ghemul 5, când spanioloaicele au răsturnat situația și au trecut prima dată în avantaj pe tabelă grație unui break, avantaj pe care l-au menținut până la încheierea setului.

Setul secund debutează promițător pentru Irina și Karin, care se detașează la 3-0, dar adversarele lor revin în avantaj conducând cu 4-3. Cuplul italo-român face rebreak-ul și readuc egalitatea pe care o păstrează până la tiebreak, dar aici ibericele se detașează la 4-1 și închid setul și meciul cu 7-4.

Pentru participarea sa, Irina va împărți cu Karin un cec în valoare de 31.000 de euro și își va adăuga 240 de puncte clasamentului său de dublu.

Alte știri din Tenis de câmp