Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Irina își respectă statutulAFP / Mediafax Foto
23 Mai 2014

Roland Garros: Irina își respectă statutul

Irina Begu a făcut astăzi pasul către turul decisiv al tabloului calificărilor după victoria în fața sârboaicei Aleksandra Krunic (144 WTA). În meciul disputat pe durata a 65 de minute, Irina, locul 88 WTA, și-a respectat statutul de primă favorită a competiției și a trecut în două seturi identice – 6-1, 6-1.

Cea mai echilibrată perioadă de joc a fost în debutul partidei, când Irina a fost nevoită să salveze două mingi de break pentru a-și face primul serviciu. După ce a egalat, Krunic a cedat total inițiativa.

După ce a închis primul set, Irina și-a permis să se relaxeze și i-a permis adversarei să își treacă în cont ghemul de deschidere al actului secund. Revenită de la bancă, jucătoarea noastră este decisă să încheie repede conturile și face seria perfectă de 6 ghemuri.

Ultimul său obstacol în accederea pe tabloul principal este meciul programat mâine, adversara sa fiind americanca Grace Min, locul 132 WTA și favorita 20 a tabloului de calificări.

În celălalt meci cu participare românească programat astăzi la Roland Garros, Alexandra Dulgheru (137 WTA) a fost învinsă de canadianca Aleksandra Wozniak, locul 152 WTA, în 75 de minute cu scorul 6-4, 6-3.

Alte știri din Tenis de câmp