Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Irina, în optimi la dubluBogdan Iordache / Mediafax Foto
31 Mai 2014

Roland Garros: Irina, în optimi la dublu

Irina Begu și italianca Karin Knapp au trecut astăzi în optimile probei de diblu ale Openului Franței, după ce au învins cu scorul 4-6, 7-5, 7-5 perechea americană Raquel Kops-Jones – Abigail Spears, cotată cu a șasea șansă de câștigare a trofeului. Meciul a avut o mare încărcătură nervoasă, cu răsturnări de situație derulate pe parcursul a două ore și 40 de minute.

În primul set, Irina și Karin au condus cu 4-1, pentru ca apoi americancele să își adjudece setul după ce au legat cinci ghemuri consecutive.

În setul secund se merge cap la cap până la 3-3, după care americancele fac break-ul și apoi duc scorul la 5-3 în favoarea lor. Irina și Karin strâng rândurile și răstoarnă situația pentru a-și trece în cont setul și pentru a intra în decisiv.

Aici, americancele repetă situația din setul secund și fac break-ul tot în ghemul 7, dar ca și în debutul setului, Irina și Karin fac rebreak. La 5-4 în favoarea lor, ele ratează o primă minge de meci și le permit lui Raquel și Abigail să egaleze scorul, însă americancele nu mai pot face nimic în ultimele două ghemuri și se recunosc învinse.

Irina și Karin vor juca în optimi contra perechii spaniole Garbine Muguruza – Carla Suarez Navarro.

Alte știri din Tenis de câmp