Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Înfrângeri în proba de dublu pentru românceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Iun 2018

Roland Garros: Înfrângeri în proba de dublu pentru românce

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au oprit în sferturile competiției de dublu după un meci în care au pierdut în set decisiv în fața dublului cap de serie numărul 8 format din taiwaneza Hao-Ching Chan și chinezoaica Zhaoxuan Yang.

Compatrioatele noastre au cedat primul set după ce au mențint echilibrul până la 3-3, apoi au defilat în actul secund când de la 1-1 nu au mai cedat decât două puncte până la final. Cu un nou ghem alb de serviciu în debut, Mihaela și Irina păreau că vor avea sub control și setul decisiv, dar asiaticele au întors pentru 3-1 și au făcut al doilea break pentru 5-2. Un rebreak și un ghem de serviciu le-au apropiat la un ghem distanță de adversare, care nu au ratat ocazia de a închide partida pe propria lansare.

Astfel asiaticele s-au impus cu 6-3, 1-6, 6-4 și evoluția remarcabilă a perechii românești se oprește în sferturile de finală. Câte 430 de puncte le urcă pe amândouă pe cele mai bune clasări ale carierei în ierarhia de specialitate, Mihaela pe locul 40 și Irina pe 70, performanța fiind răsplătită și cu un cec comun în valoare de 76.000 EUR.

În proba similară a junioarelor, Andreea Prisăcaru și japoneza japoneza Himari Sato au pierdut partida din primul tur jucată împotriva dublului cap de serie numărul 2 al tabloului format din columbianca Maria Camila Osorio Serrano și chinezoaica Xiyu Wang, scor 2-6, 4-6.

Alte știri din Tenis de câmp