Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Halep trece fără emoții în turul secundRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Mai 2017

Roland Garros: Halep trece fără emoții în turul secund

Debut optim pentru Simona Halep pe zgura de la Roland Garros. Cu o întârziere de o oră și jumătate față de programarea inițială, meciul ei contra slovacei Jana Cepelova, locul 89 WTA, a debutat pe arena a doua a complexului, fiind mutată de pe ”Philippe Chatrier” pe ”Suzanne Lenglen”, o arenă de pe care constănțenca are amintiri plăcute.

Neafectată de întârziere, Simona a început în forță cu un break, dar Cepelova a riscat mult și i-a ieșit într-o primă fază, reușind să întoarcă scorul la 2-1 în favoarea ei. A fost doar o adiere blândă de mai în comparație cu ”taifunul Simona” care a legat cinci ghemuri consecutive, în primele patru cedând doar două puncte.

Slovaca a avut nevoie de o pauză de vestiar pentru a se reseta și a schimba abordarea pentru noul set, dar compatrioata noastră continuă seria ghemurilor câștigate și mai leagă încă două. După ce la fel ca în primul set Cepelova reușește hold-ul în ghemul 3, urmează o serie de patru ghemuri câștigate la retur și un ghem de serviciu al Simonei ce duce scorul la 5-3 în favoarea ei. Fără a forța, ea închide partida cu al șaptelea break al său și după o oră și 7 minute scorul indicat de tabelă era 6-2, 6-3.

Fără a fi recuperată 100% după accidentarea de la gleznă, Simona a arătat un joc bun și faptul că nu a petrecut prea mult timp pe teren o va ajuta în procesul de recuperare până la partida din turul 2 în care o va întâlni pe jucătoarea germană Tatjana Maria, locul 102 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp