Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Halep și Tecău trec în săptămâna a doua a turneuluiMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
01 Iun 2019

Roland Garros: Halep și Tecău trec în săptămâna a doua a turneului

Ziua de sâmbătă a început perfect pentru români cu două victorii din tot atâtea meciuri. Simona Halep a avut o misiune facilă în fața ”victimei de serviciu” Lesia Tsurenko, ucraineanca clasată pe locul 27 WTA suferind a opta înfrângere din tot atâtea partide în care i-a dat replica jucătoarei constănțene.

6-2, 6-1 indica tabela de pe arena Philippe Chatrier după numai 55 de minute de joc în care ucraineanca a fost incapabilă să-și facă serviciul și a dovedit că jocul din turul anterior câștigat după mai bine de trei ore în fața Aleksandrei Krunic a afectat-o puternic în plan fizic. Simona defilează, așadar, către săptămâna a doua a turneului în care în optimile de finală o va întâlni pe Iga Swiatek (Polonia, 104 WTA).

În a patra întâlnire directă din acest an, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins perechea fraților Bob și Mike Bryan și au egalat scorul. Capi de serie numărul 10 ai tabloului, Horia și Juls au obținut un succes în minim de seturi pe terenul numărul 6, scorul consemnat după o oră și 28 de minute fiind 6-3, 7-6 (7). Cei doi se află la un singur pas de egalarea celei mai bune performanțe pe zgura pariziană, semifinala din 2015, și deocamdată au de așteptat numele adversarilor pe care îi vor avea în sferturi.

Alte știri din Tenis de câmp