Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Halep pierde în sferturile de finalăMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
06 Iun 2019

Roland Garros: Halep pierde în sferturile de finală

Parcursul Simonei Halep la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros s-a curmat brusc astăzi pe arena Philippe Chatrier în fața primei jucătoare născută după anul 2000 care a atins sferturile de finală ale unui turneu de mare șlem. Americanca în vârstă de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, i-a servit deținătoarei titlului o lecție de curaj și a învins-o în două seturi după o oră și 20 de minute de joc, scorul final fiind 6-2, 6-4.

Cotată drept ”noua Sharapova”, Anisimova a explodat pur și simplu de la 2-2 în primul set reușind să-și treacă în cont nu mai puțin de 7 ghemuri consecutive în fața constănțencei care nu a reușit să-și impună ritmul și a comis foarte multe greșeli neforțate. Dușul rece al iminenței unei înfrângeri drastice a montat-o cât de cât pe campioana noastră, care a reușit să egaleze la 4, dar Anisimova și-a păstrat sângele rece și cu o fărâmă de noroc a închis partida după ce la 30-30 în ultimul ghem Simona a făcut dublă greșeală.

Constănțeanca părăsește Parisul cu un cec în valoare de 415.000 EUR și 430 de puncte care o vor coborî de luni pe locul 8 al ierarhiei WTA.

Alte știri din Tenis de câmp