Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Halep, la lecția de japonezăMircea Rosca / SportPictures.eu
25 Mai 2016

Roland Garros: Halep, la lecția de japoneză

Pe arena ”Philippe Chatrier” ziua a fost deschisă de o româncă. Un meci pe care și l-a făcut mai complicat decât era necesar a dus-o pe Simona Halep între cele 32 de jucătoare care rămân în lupta pentru marele premiu al probei de simplu.

În partida contra jucătoarei din Kazahstan Zarina Diyas, locul 90 WTA, favorita numărul 6 nu a mai avut startul fulminant din partida anterioară disputată contra japonezei Nao Hibino și a fost nevoită să revină în primul set de la 1-4 pentru a-l închide într-un tiebreak la fel de tumultuos din punct de vedere al evoluției scorului.

După ce a avut nevoie de 55 de minute pentru a câștiga primul set, Simona a fost mai expeditivă în al doilea și după numai 30 de minute și l-a câștigat cu un scor mult mai clar, profitând de faptul că adversara sa a cedat inițiativa.

Cu scorul final 7-6 (5), 6-2, constănțeanca are acum în obiectiv partida din turul 3 în care va întâlni o altă jucătoare japoneză, Naomi Osaka, locul 101 WTA, cu care nu a mai jucat până în prezent.

Alte știri din Tenis de câmp