Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Fără reprezentanți la dublu mixtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Mai 2016

Roland Garros: Fără reprezentanți la dublu mixt

Meci strâns pe terenul 6 al complexului Roland Garros în întâlnirea de dublu mixt ce a opus perechea formată din Yaroslava Shvedova (Kazahstan) și Florin Mergea unui dublu cu mare experiență în circuitul profesionist, alcătuit din elvețianca Martina Hingis (35 de ani) și indianul Leander Paes (43 de ani).

Cotați ca favoriți numărul 4, Florin și Yaroslava au avut un start bun, cu două break-uri făcute până la momentul întreruperii din cauza ploii ce a fragmentat ziua a șaptea a open-ului Franței, la scorul de 3-2 în favoarea lor. La reluare ei au continuat prestația concludentă și au închis setul după trei ghemuri consecutiv câștigate.

Semnalul de alarmă pentru Martina și Leander fusese astfel tras, iar în setul al doilea au limitat numărul greșelilor, nemaioferindu-le adversarilor șanse de a câștiga pe serviciul lor. S-a mers cap la cap, break-ul care a făcut diferența apărând în ghemul 12 pentru perechea elvețiano-indiană, care a dus astfel partida în supertiebreak-ul decisiv.

Aici Martina și Leander s-au detașat la 4-1, Florin și Yaroslava au revenit la 4-6, dar au cedat un minibreak care a rupt decisiv echilibrul. Desprinși la 9-4,  Martina și Leander au închis partida în favoarea lor după 80 de minute de joc cu scorul 2-6, 7-5, 10-6 și merg mai departe în sferturi.

Florin și Yaroslava primesc pentru cele două tururi jucate un cec în valoare de 8.500 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp