Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Experiența învinge tinerețeaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Iun 2017

Roland Garros: Experiența învinge tinerețea

Victorie în două seturi cu scenarii diferite pentru Simona Halep în partida din turul al treilea al probei de simplu de la Roland Garros. Într-o înfruntare a experienței constănțencei cu tinerețea și ambiția rusoaicei în vârstă de 20 de ani Daria Kasatkina, locul 28 WTA, câștig de cauză a avut cea dintâi, scorul după o oră și 18 minute fiind de 6-0, 7-5 în favoarea elevei lui Darren Cahill.

”Suzanne Lenglen” pare că devine terenul favorit pentru Simona, care nu a pierdut niciun set în această campanie pentru trofeul muschetarilor. Mai mult decât atât, astăzi ea a debutat cu un 6-0 administrat sec în 22 de minute rusoaicei paralizate de agresivitatea sa. Kasatkina a izbutit primul ghem abia în startul setului secund, apoi a avut o revenire consistentă de la 1-3 la 5-3, însă Simona a dat imediat replica și a închis partida tot cu o serie de patru ghemuri consecutive.

Așadar, Simona trece în cea de-a doua săptămână a turneului și luni o va întâlni pe Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA, spanioloaica eliminând-o în turul secund pe Sorana Cîrstea. Scorul meciurilor directe este favorabil Simonei cu 6-5, dar Carla se arată a fi și ea într-o formă bună, înregistrând la rândul ei victorii în minim de seturi în cele trei meciuri disputate.

Alte știri din Tenis de câmp