Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Drama s-a întins pe două zileAFP / Mediafax Foto
29 Mai 2014

Roland Garros: Drama s-a întins pe două zile

Meci cu înaltă încărcătură emoțională pentru privitorii întâlnirii dintre Monica Niculescu și argentinianca Paula Ormaechea, locul 75 WTA, în turul secund de la Openul Franței. Partida a început ieri pe un teren greu din cauza zgurii ude și a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-2, 2-0 în favoarea Monicăi, căreia i-a convenit de minune starea terenului.

La reluarea meciului, astăzi, condițiile terenului au fost cele normale, iar vecina de clasament a româncei a reintrat în calcule după ce a întors scorul în favoarea ei cu trei ghemuri consecutive. Monica a răspuns cu aceeași monedă, dar de la 5-3 pentru ea, argentinianca a reușit să câștige setul, nu înainte ca glonțul să-i șuiere pe la ureche în ghemul 10, când Monica a avut minge de break și meci. Acela a și fost momentul psihologic al meciului, identic cu cel trăit în turul anterior de Sorana Cîrstea, dar din postura argentiniencei.

În decisiv, Ormaechea face cinci ghemuri consecutive la 2-1 pentru Monica și își arată superioritatea pe zgură. Monica cedează cu 6-2, 5-7, 2-6 și iese de pe tabloul de simplu cu o zestre de 70 de puncte de clasament și un cec de 42.000 euro.

Alte știri din Tenis de câmp